Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Producten van Liros

Liros
Filter sluiten
von Tot:
1 van 4
Er werden geen zoekresultaten gevonden
LIROS Herkules LIROS Herkules
1:1 gevlochten, met bijzonder slijtvaste mantel tegen de tanden van valstoppers, Curryklemmen enz. Universele schoot voor zwaarste inzet.
vanaf € 1,40
Elastische lijn Elastische lijn
Zeer elastische lijn om vast te maken, slepen of ankeren. Van ijzersterk 100% merkpolyamide.
€ 1,40 vanaf € 1,30 u bespaart 7%
LIROS D-Pro LIROS D-Pro
Universele draadvervanging voor stagen, voorlopers en schakels uit 100% Dyneema, 12-voudig gevlochten met een rek van <1% met hoge UV stabiliteit. Eenvoudig te splitsen.
vanaf € 1,00
Liros Squareline- PP Liros Squareline- PP
Lijn als vastmaker, sleeplijn of gewoon ideaal als een vaste lijn te gebruiken. Zeer goede handling, drijvend, hoogwaardig verwerkt en bovendien UV-gestabiliseerd. De Stretch is lager dan 15%. Polypropyleen multifilament Constructie:...
vanaf € 19,99
Liros takelgaren wit 1,0 mm / 30 m unwaxed Liros takelgaren wit 1,0 mm / 30 m unwaxed
unwaxed, 1,0 mm / 30 m.
€ 4,99
Liros Standaardschoot Liros Standaardschoot
Zachte, gunstige schoot met anti-slip polyestergaren. De breukbelasting is minder dan 8%. De schoot is zeer geschikt als een all-rounder aan boord. 16-voudig gevlochten. De kern polypropyleen multifilament gevlochten hoge sterkte.
vanaf € 16,99
Liros Allroundschoot Liros Allroundschoot
Als allroundschot en spinnakerschoot voor cruising jachten tot 40 voet bij uitstek zeer geschikt. Erg handig, slijtvast en met een lage wateropname. De behuizing is scheur- en slijtvast. 16-gevlochten. De kern polypropyleen multifilament...
vanaf € 16,99
Liros PA Squareline Liros PA Squareline
Zeer goede vastmaak- en ankerlijn van 8 strengs gevlochten 100% polyamide met zeer hoge rekbaarheid. Het touw is splitsbaar en UV- gestabiliseerd.
vanaf € 23,99
Vastmaker PES Vastmaker PES
Vastmaker met goede trekeigenschappen van 3-laags gedraaid polyester filamentgaren. Aan het ene einde een gesplitste Niro-puntkous, aan het andere einde een 27 cm gesplitste lus. Wordt in het water niet hard; slijtvast en flexibel.
vanaf € 22,99
Liros Top Cruising Liros Top Cruising
Lengte: 30 m, Ø: 5 cm, breuklast: 780 daN.
€ 32,99
LIROS Herkules Vision LIROS Herkules Vision
Als schoot, voorloper, strekker of trimlijn voor elk jacht de eerste keuze voor toerzeilers die hoge eisen stellen aan de kwaliteit. Hecht zeer goed op de lier, heeft een grote levensduur en is rekarm. De 1:1 gevlochten polyestermantel...
vanaf € 1,90
LIROS polyamidelijn LIROS polyamidelijn
Ideaal voor landvasten, ankerlijn en als allround-lijn. Zeer zacht en elastisch. Constructie en materiaal - witte lijn uit polyamide, 8-voudig gevlochten.
vanaf € 0,40
1 van 4
Laatst bekeken artikelen