Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Individueel aanmaken van matrassen

Scheepsmatras & Bootmatras productie van gisamed®

Bij Compass ligt u precies goed!

Scheepsmatras Gisamed® Premium

De scheepsmatras Gisamed® Premium wordt op maat gemaakt volgens een sjabloon. De dikte van de matras bedraagt 15 cm.

De levertermijn bij Gisatex bedraagt in de regel 15-20 werkdagen na de bestelling. Zo ervaart u een excellent slaap- en ligcomfort aan boord. De Gisamed® Premium-matras combineert het comfort van een koude schuim-matras met de bekende voordelen van een klimaatregelende luchthoudende vulling. De 4-5 cm dikke bovenste comfortzone is luchtdoorlatend en puntelastisch.
Uw slaapklimaat wordt verbeterd en het ligcomfort en de mindere belasting van het lichaam zijn duidelijk merkbaar. De middelste zone bestaat uit ca. 8 cm koud schuim ter stabilisatie tijdens de slaap.  De Gisamed® Premium scheepsmatras wordt in de derde zone ca. 1 cm langs onder geventileerd, zodat opstijgend vocht en het condenseren van de luchtvochtigheid worden tegengewerkt.
De matraskern wordt beschermd door een diol-laag.
De dubbellaags overtrekstof Gisamed® onderlijnt de luxueuze uitrusting van deze scheepsmatras.

Nadere informatie is beschikbaar via info@compass24.nl.

Gisamed Premium
 

Scheepsmatras Gisamed® Basic

De Gisamed® Basis scheepsmatras wordt op maat gemaakt volgens een sjabloon. De matrashoogte bedraagt 10cm, ze heeft een kern van 2 cm.

De levertermijn bij Gisatex bedraagt in de regel 15-20 werkdagen na de bestelling. Naast haar excellent slaap- en ligcomfort aan boord overtuigt de Gisamed® Basic scheepsmatras door haar permanente ventilatie. Ze combineert het comfort van een koude schuim-matras met de bekende voordelen van een klimaatregelende luchthoudende vulling. De overtrekstoffen van Gisamed® worden via een innovatief fabricageprocédé beschermd tegen het optreden van schimmels.  De overtrekken zijn wasbaar.
De vulling wordt langs onder geventileerd, en voorkomt zo opstijgend vocht en het condenseren van de luchtvochtigheid. Het slaapklimaat wordt duidelijk aangenamer, en de levensduur van de matras neemt toe.

Nadere informatie is beschikbaar via info@compass24.nl.

Gisamed Basic
 
Laatst bekeken artikelen