Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Producten van Ferropilot

Ferropilot
Filter sluiten
von Tot:
  •  
  •  
Er werden geen zoekresultaten gevonden
»Teakwonder«, set van 3 »Teakwonder«, set van 3
Cleaner, Brightener & Sealer in de set. Biocide veilig gebruiken. Voor gebruik altijd karakterisering en productinformatie lezen.
€ 34,97
Cleaner »Teakwonder« Cleaner »Teakwonder«
Onttrekt moeiteloos de grijze laag, olie, vet en vuil uit het teakhout. Zonder agressieve zuren, ongevaarlijk voor huid en milieu. Biocide veilig gebruiken. Voor gebruik altijd karakterisering en productinformatie lezen.
€ 12,99
Brightener »Teakwonder« Brightener »Teakwonder«
Simpelweg opbrengen en afwassen en het teak heeft weer de diep gouden kleur. De vlammen worden weer zichtbaar en het gehele dek ziet er uit als of het geschuurd is. Biocide veilig gebruiken. Voor gebruik altijd karakterisering en...
€ 12,99
Sealer »Teakwonder« Sealer »Teakwonder«
Dringt diep in het hout zonder de natuurlijke houtstructuur te veranderen. Voorkomt maandenlang het vergrijzen en indringen van olie en vuil. Biocide veilig gebruiken. Voor gebruik altijd karakterisering en productinformatie lezen.
€ 19,99
LED-zoeklicht 220s extreem helder testwinnaar LED-zoeklicht 220s extreem helder testwinnaar
De LED-zoeklamp 220s is een echt hoogtepunt - voor 12V & 24V en bevat een afstandsbediening. De bijpassende LED-zoeklamp voor boten, jachten en voertuigen Uitstekende 350.000 candela (lichtintensiteit, gelijk aan ongeveer 20 keer die van...
€ 599,99
Laatst bekeken artikelen