Productinformatie
De CFX3 is uitgerust met een lichtgewicht maar robuust beschermend frame. Stevige, veerbelaste aluminium handgrepen maken hem gemakkelijk op te tillen en te vervoeren. Een compressor met variabele snelheid en geoptimaliseerde software zorgt voor krachtig koelen en vriezen en superieure energie-efficiëntie. De koeltemperatuur van uw CFX3 kunt u instellen op het TFT-display of als alternatief via de Dometic app via Bluetooth of WLAN.
Deze krachtige koeler op netvoeding staat voor bijzonder indrukwekkende koelprestaties. Hij biedt nog meer ruimte, zodat u al uw favoriete eten en drinken mee kunt nemen op elk avontuur. Door zijn robuustheid is hij ideaal voor gebruik buitenshuis. Voor nog meer onvergetelijke ervaringen onderweg. Energie-efficiëntieklasse: CFX3 25 = C, CFX3 35 = C, CFX3 45 = C, CFX3 55 = C, CFX3 55IM = C, CFX3 75DZ = D, CFX3 95DZ = D, CFX3 100 = D.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.398771
EAN4015704279986
Leverancier artikelnr.9600025324
Eigenschappen
Diepvriezen ja
Digitaal display ja
Koelsysteem Compressor
Spanning 12V / 24V, 230V
Type apparaat Koelbox
Fabrikant "Dometic"
Mobiele levensstijl gemakkelijk gemaakt! Voordat u op uw boot of jacht vertrekt om te genieten van de kostbaarste weken van het jaar, is het de moeite waard om een kijkje te nemen in de wereld van DOMETIC. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om het leven aan boord gemakkelijker en comfortabeler te maken: koelkasten en voordelige koelboxen voor uw proviand aan boord, ruimtebesparende keukenapparatuur, handige sanitaire oplossingen en intelligente elektronische accessoires voor een betrouwbare mobiele stroomvoorziening.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend