Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Producten van blue performance

blue performance
Filter sluiten
von Tot:
  •  
1 van 2
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Zonnescherm, vrijhangend Zonnescherm, vrijhangend
Vrijhangende schaduwmaker, kleur lichtgrijs. Met weinig handgrepen kunnen de meegeleverde banden bevestigd worden. Buizen van koolstof, scherm van ripstop. Kleine opberg-afmetingen, superlicht gewicht.
€ 114,99 vanaf € 109,99 u bespaart 4%
Valzak Valzak
Zorgt voor orde in de kuip. Robuust ripstoptextiel met bescherming tegen regen, eenvoudige montage. Incl. bevestigingsmateriaal. Kleur grijs.
vanaf € 42,99
Luikafdichting met vliegenhor Luikafdichting met vliegenhor
De ideale oplossing voor dag en nacht. Deze afdekking beschermt luiken tegen zonnestraling en krassen. Bij ventileren houdt het geïntegreerde muskietennet insecten tegen. Makkelijk te monteren. Materiaal ripstop/stretch, kleur: grijs.
vanaf € 56,99
Lierhendelzak Lierhendelzak
Voor 1-3 lierhendels, beschermt kunststof tegen krassen. Het grijze ripstopmateriaal is onopvallend op de kajuitwand. Incl. bevestiging. Afmetingen: 15 x 30 x 9,5 cm.
€ 34,99
Zeekaart-tas Zeekaart-tas
Geen opgebolde zeekaarten meer! Met deze transparante tas wordt de zeekaart ook in de kuip tegen spatwater beschermd. Ook vuil heeft geen kans meer om kaarten onleesbaar te maken. Een klittenbandsluiting sluit alles af en een lus dient...
vanaf € 12,99
Kuipzak groot Kuipzak groot
De praktische bewaarzak met 4 vakken en 2 opbergnetten voor meer orde in de kuip. Met nieuwe spanbevestiging voor veilig vastmaken. Afmetingen: 45 x 58 cm.
€ 49,99
Kuiptas Kuiptas
Meer orde in de kuip. Met deze praktische bewaartas bergt u probleemloos alle vallen en trimlijnen op. De tas is waterdicht en gemaakt van robuust, UV-bestendig polyester dat ook resistent tegen schimmel is. De bodem is luchtig, zodat er...
€ 47,99
Relingtas Relingtas
Praktische tas om aan de reling te hangen met een extra vak met ingebouwde regenbeschermkap. Ideaal voor het bewaren van gereedschap, radio-apparatuur of kleine voorwerpen. De tas wordt met klittenband aan de draad bevestigd, boven met...
vanaf € 67,99
Rompprotector Rompprotector
Beschermt de romp tegen krassen en piepen. Het ripstopmateriaal is bijzonder scheurbestendig.
vanaf € 91,99
Allround kuipzakken Allround kuipzakken
Universeel inzetbaar voor lierhandels, schoten, vallen, verrekijker enz. Van robuust ripstop nylon. Verkrijgbaar in drie maten.
vanaf € 64,99
Wantbescherming Wantbescherming
De beschermer voor wandspanners voorkomt het schuren en slijten van schoten en zeilen langs scherpe kanten. Gemaakt van sterk ripstop nylon.
€ 31,99
Lijnbescherming Blue Performance Lijnbescherming Blue Performance
Bijkomende bescherming van uw lijnen tegen ongewenst doorschuren aan scherpe randen, klampen of kikkers. Aan te brengen in slechts enkele seconden, zijn de 42 cm lange, sterke beschermingen met 50 mm diameter uit polyester een uitkomst....
€ 19,99
1 van 2
Laatst bekeken artikelen