Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Producten van blue performance

blue performance
Filter sluiten
von Tot:
  •  
1 van 2
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Rompprotector Rompprotector
Beschermt de romp tegen krassen en piepen. Het ripstopmateriaal is bijzonder scheurbestendig.
vanaf € 91,95
Zeekaart-tas Zeekaart-tas
Geen opgebolde zeekaarten meer! Met deze transparante tas wordt de zeekaart ook in de kuip tegen spatwater beschermd. Ook vuil heeft geen kans meer om kaarten onleesbaar te maken. Een klittenbandsluiting sluit alles af en een lus dient...
vanaf € 12,95
Kuiptas Kuiptas
Meer orde in de kuip. Met deze praktische bewaartas bergt u probleemloos alle vallen en trimlijnen op. De tas is waterdicht en gemaakt van robuust, UV-bestendig polyester dat ook resistent tegen schimmel is. De bodem is luchtig, zodat er...
vanaf € 45,95
Relingtas Relingtas
Praktische tas om aan de reling te hangen met een extra vak met ingebouwde regenbeschermkap. Ideaal voor het bewaren van gereedschap, radio-apparatuur of kleine voorwerpen. De tas wordt met klittenband aan de draad bevestigd, boven met...
vanaf € 67,95
Allround kuipzakken Allround kuipzakken
Universeel inzetbaar voor lierhandels, schoten, vallen, verrekijker enz. Van robuust ripstop nylon. Verkrijgbaar in drie maten.
vanaf € 64,95
Wantbescherming Wantbescherming
De beschermer voor wandspanners voorkomt het schuren en slijten van schoten en zeilen langs scherpe kanten. Gemaakt van sterk ripstop nylon.
€ 31,95
Lijnbescherming Blue Performance Lijnbescherming Blue Performance
Bijkomende bescherming van uw lijnen tegen ongewenst doorschuren aan scherpe randen, klampen of kikkers. Aan te brengen in slechts enkele seconden, zijn de 42 cm lange, sterke beschermingen met 50 mm diameter uit polyester een uitkomst....
€ 19,95
Drankhouder Drankhouder
Tegen morsen en glasbreuk aan boord. Voor alle gangbare drankblikjes, flessen en glazen. Van sterk afwasbaar ripstopnylon.
€ 26,95
Valzak Valzak
Zorgt voor orde in de kuip. Robuust ripstoptextiel met bescherming tegen regen, eenvoudige montage. Incl. bevestigingsmateriaal. Kleur grijs.
vanaf € 42,95
Zonnescherm, vrijhangend Zonnescherm, vrijhangend
Vrijhangende schaduwmaker, kleur lichtgrijs. Met weinig handgrepen kunnen de meegeleverde banden bevestigd worden. Buizen van koolstof, scherm van ripstop. Kleine opberg-afmetingen, superlicht gewicht.
vanaf € 114,95
Kuipzakken Kuipzakken
Een spanbevestiging maakt de montage net zo makkelijk als het snelle verwijderen van de praktische en robuuste zakken van ripstop nylon.
vanaf € 39,95
Buitenboordmotorbescherming Buitenboordmotorbescherming
Ter bescherming van de motor tegen vocht, vuil en beschadigingen tijdens transport. Overtrek van sterk ripstopmateriaal in innovatief Blue Performance design.
vanaf € 62,95
1 van 2
Laatst bekeken artikelen