Uw paascadeau | € 10,- korting | Code: N96C8RJ Uw paascadeau | € 10,- korting | Code: N96C8RJ
Productinformatie
Ontdek de Musto Essential dinghy handschoen - een ergonomisch ontworpen meesterwerk voor zeilliefhebbers. Deze handschoenen met korte vingers bieden niet alleen maximaal comfort, maar ook uitstekende prestaties op het water.

De versteviging van de vingers en slijtvaste naden zorgen voor duurzaamheid, terwijl de elastische rug en klittenbandsluiting zorgen voor een stevige grip. Het treklipje vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. De Amara handpalmen geven je perfecte grip op de lakens, terwijl de extra lange neopreen manchetten niet alleen de polsen beschermen, maar ook zorgen voor een optimale pasvorm.

Het innovatieve 4-way stretch mesh op de rug van de hand zorgt niet alleen voor maximale bewegingsvrijheid, maar maakt de zeilhandschoen ook extreem ademend. De lichtgewicht constructie biedt extra comfort en de elastische binnenmanchetten verbeteren het warmtebehoud en maken een pasvorm op maat mogelijk.

Met strategische beschermende inserts, 4-way stretch materiaal voor maximale bewegingsvrijheid en een Dynamic Fit constructie uit één stuk voor een veilige sluiting, zet de Musto Essential dinghy handschoen een nieuwe standaard in het ontwerp van zeilhandschoenen. Ervaar kwaliteit, comfort en prestaties in één. Koop je Musto dinghy handschoen en ga vol vertrouwen op zeilavontuur.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.354762
EAN5057324211259
Leverancier artikelnr.80102_169MAUGL003
Eigenschappen
Kleur rood
Materiaal 30% Polyamid, 30% Polyester, 40% Polyurethan
Fabrikant "Musto"
People who know wear MUSTO! Bedrijfsoprichter Keith MUSTO kwam voor het eerst in de publieke belangstelling toen hij de eerste gouden medaille in zeilen won voor Groot-Brittannië op de Olympische Spelen van 1964 in Tokio. Terwijl het bedrijf eerder al zeilen produceerde, specialiseerde de ingenieur zich nu in de ontwikkeling van hoogwaardige zeilkleding voor gebruik in binnen- en buitenland, gekenmerkt door een hoge weerstand en duurzaamheid.
Beoordelingen

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren

5 (1)

100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


July 20, 2023 14:49

schnelle Lieferung und Produkte wie erwartet Größe und Qualität hat gepasst

Immer gerne wieder :-)

1 - 3 Beoordelingen van 1

Klanten kochten ook

vanaf € 39,99